ΝΕΑ

APOTIPOSIS

Η τεχνική εταιρεία Apotiposis ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στην εκπόνηση Τοπογραφικών Μελετών και Εφαρμογών, με υψηλή εξειδίκευση στις ειδικές αποτυπώσεις. Οι τοπογραφικές μελέτες αποτελούν το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο του σχεδιασμού και της πραγματοποίησης οποιουδήποτε έργου υποδομής, γι' αυτό και η εταιρεία έχει επενδύσει τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, για την ακριβή συλλογή και επεξεργασία των μετρήσεων που πραγματοποιούνται.

Οι Τοπογράφοι Μηχανικοί της Apotiposis είναι άρτια εκπαιδευμένοι και διαθέτουν εκτενή εμπειρία σε τοπογραφικές μελέτες, μελέτες οδοποιίας, στη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, στις αποτυπώσεις κτιρίων και ειδικών κατασκευών, αλλά και την παροχή πλήρους υποστήριξης εργοταξίων. Η πολυεπίπεδη εξειδίκευση του προσωπικού και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις αξιόπιστες υπηρεσίες και τις απόλυτα προσιτές τιμές καθιστούν την Apotiposis ως την ιδανική επιλογή συνεργάτη, για οποιοδήποτε έργο.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Apotiposis είναι οι ακόλουθες:

• Τοπογραφικές μελέτες

• Ειδικές αποτυπώσεις

• Τοπογραφικό διάγραμμα

• Μελέτες οδοποιίας

• Μελέτες Μηχανικού

• Υποστήριξη εργοταξίων

Σήμερα, το τεχνικό γραφείο Apotiposis, έχοντας επιτυχώς ολοκληρώσει πληθώρα έργων υποδομής, τόσο στον ιδιωτικό, όσο και τον Δημόσιο τομέα, δύναται να αναλάβει κάθε είδους τοπογραφική μελέτη και να υποστηρίξει την εκτέλεση οποιουδήποτε οικοδομικού έργου, ενώ από τις αρχές του 2011 στεγάζεται πλέον στα ολοκαίνουρια γραφεία της στο Χαλάνδρι.

CAPTCHA Turing Test